søndag den 17. november 2013

LCHF Protein Pandekager

En anden udgave af LCHF pandekager. Denne gang er det lavet med hytteost og kanel, som gør dem noget så lækre :-)



LCHF Protein Pandekager
Ca. 8 mellemstore pandekager

Ingredienser:

1 dl. malede mandler
1 tsk. bagepulver
1,5 tsk. kanel
2 medium økologiske æg
100 gr. økologisk 4,5 % hytteost
2 spsk. 10 % græsk youghurt

kokosolie og smør til stegning

Fremgangsmåde:

  1. Rør mandler sammen med bagepulver og kanel.
  2. Kør æg og hytteost i en lille foodprocessor eller med en stavblender, så du får en jævn masse.
  3. Rør nu mandel blandingen sammen med æggeblandingen og græsk youghurt.
  4. Hvis dejen er for tyk, tilføj lidt vand. Konsistensen skal ikke være flydende, men tykt-flydende.
  5. Smelt smør og kokosolie i en stor pande, ved medium varme.
  6. Fordel klatter af dej med en ske, ca. 3 per pande, og steg pandekagerne 2-3 minutter på hver side, indtil de er gyldenbrune.
  7. Server med bær og nøddesmør.

Næringsindhold

Pr. 100 gPr. person (43 g)I alt
Energi233 kcal101 kcal804 kcal
Protein14 g6,3 g50 g
Kulhydrat4,5 g1,9 g15 g
Fedt18 g7,6 g
61 g

Ingen kommentarer:

Send en kommentar