søndag den 22. februar 2015

Grønkåls Chips

Grønkålschips

Ingredienser:
400 gr. frisk grønkål– enten snittet eller i hele blade
2 spsk. Oliven/raps olie

Krydderi muligheder
1 tsk. Herbamare urtesalt
1 tsk. Sesamfrø + 1 tsk. Soya
1 tsk. Kryddersalt

Fremgangsmåde:
  1.   Hvis kålen ikke allerede er vasket, så skal den skylles grundigt og tørres.
  2.  Tænd ovnen på 150 C.
  3.  I en stor skål blandes kålen med olien og en af krydderi mulighederne.
  4.  Fordel grønkålen i et tyndt lag, på 4 bageplader beklædt med bagepapir.
  5.  Bag i ovnen i 8-12 minutter. Hold godt øje med kålen efter 8 minutter så det ikke bliver for  brunt, men er sprødt.
  6. Afkøl på en rist og server. Opbevares i en lufttæt beholder.

Pr. 100 g
Pr. person (36 g)
Energi
459 kJ
165 kJ
Protein
4,4 g
1,6 g
Kulhydrat
9,7 g
3,5 g
Fedt
7,4 g
2,7 g

Ingen kommentarer:

Send en kommentar